Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av en minimal söt liten flicka...puss lilla gumman, älskar dig.. söt du är, o min egen...


Ännu mindre miniflicka som jag älskar


Vad fint du doftar, liksom hösten i en dröm, faller

sakta nedåt för att landa i din förlorade

kärlek, min lilla flicka, nu ska jag

kyssa dig, ta dig, med

till min värld

utan

saknad lämnar vi tiden....






Fri vers av peter markurth
Läst 273 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-09 18:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint poetat
2009-03-28

  Suzy med punkterna
Rubruken är slående
2009-03-09

    Tea Alex
utan

saknad lämnar vi tiden....

Fint!!!!!
Jättefint!
Åh nu vill jag blir kär! *skratt*
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth