Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


svaret på min saknad

Vill du kyssa mina vener rena, håret glittrande i natten, din mun, mättad saknad, vi förenas i en kyss, din kärlek lyser, själen svävar,

svarta avgrunder lockar våra sinnen ned


till älskogens djupa hemlighet,


vill du ha min själ och sanning


kyssa händerna varma


stålet är förbannat kallt inatt,


nu fick jag svar, dina smekningar övervädigar medens, kärleken är svaret....




Fri vers av peter markurth
Läst 249 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-09 20:49



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja kärleken är svaret. Och den förbaskade frågan också, samtidigt! :S
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth