Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det knepiga är alls inte att skriva julkortens text i datorn, det svåra kommer när det är dags att få skrivaren att acceptera styv kartong istället för vanligt 80 grams vattenstämplat kontorspapper, Bjarne Nordbö inspirerade för övrigt


Det något överjävliga med just julkort






Eller som jag sökte förklara mig
för Sune och Berit när de klandrade mig
för att författa alldeles för långa meddelanden
på julkorten

när jag kunnat hålla mig till
ett snarlikt
'God jul och ett rikligt gott nytt år'
och kände mig tvungen att lämna som
en liten vink om sakernas tillstånd.

...jag försökte fatta mig mindre långrandigt
men det är som om skrivandet
är som klipulver som det är omöjligt
att skaka av sig på annat sätt än
att trycka snabbt snabbt om och om igen
på tangentbordets alla knappar
märkta med bokstäver...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP