Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten gammal dikt från okt 2001..


Min mörka vrå

Från min mörka vrå
ser jag ljuset utanför
Från min mörka vrå
kommer skrik som ingen hör
I min mörka vrå
finns det något som allt förstör
I min mörka vrå
finns en själ som sakta dör




Fri vers av davina
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 22:35



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I mörkret föds vi männsikor in i

för att nå ljuset och sedan
uppleva svärtan i livet

för att slutligen förgås i skuggan
av mörkret
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

davina