Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så perfekt

Så vacker
Men så långt borta
Jag kan se
Men jag kan inte röra
Det gör så ont
Men jag kan inget göra
Jag har ingen rätt
Inte heller någon skyldighet
Men jag kan enbart se
Se på
Medans ni andra lever
Står jag kvar
Utanför
Kan ingenting göra
Som en staty
Står min känsla stel
Och kan bara gråta
Så vacker
Så perfekt
Trodde du var nära
Men var så långt ifrån
Säg mej vad ska göra
Kan bara gråta
Inombords gråta
En blödande själ
Ett trasigt hjärta




Fri vers av davina
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-05 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

davina