Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stoppa mina känslor

Stoppa mina känslor
De skadar mej varje gång
De gillrar sina fällor
De nynnar sin elaka sång
Ständigt blir jag inlurad
I förtrollningens sköra nät
Och alltid kommer jag klura
På varför Gud de jävlarna förlät
Varför gör de mej alltid illa
Och vad gjorde jag för något så fruktansvärt
Att inte ens Gud mej verkar gilla
Eftersom jag så hårt är straffad och inte ett bättre öde är värd




Fri vers av davina
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-13 22:03



Bookmark and Share


  tova nilsson
jag gillar känslan på något sätt. bra! fina små rim.

fruktansvärt utan d och ens med e, skulle ge fler plus i kanten också ;)
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

davina