Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi från ett annat perspektiv. Består av 16 bars som är vanligt i en rapp vers.


Gatupoesi

Minuter blir till timmar. Timmar blir till dagar.
Många letar något och inte allt som varar.
Dagar blir till månader och månader till år.
Lev ditt liv och se din strid förnyas där du står.
Vissa följer lagar, men många följer vågen.
Kriminalitet med våld, alkohol och droger.
För dagarna passerar och allting går så snabbt.
Nu för tiden allt för många becknar och gör sina bax.
Romantik i hög nivå när chunnar haffar götten.
Inget blir som i historien om lady och luffsen.
Alla jagar flozen men floz jagar ingen.
Ayna kommer kommer smygandes och folket bha försvinner.
Droger finns det gott om och alla här vill smaka.
Många blir till slavar under kabbarna på gatan.
Vissa når kåken och sedan vill bli fri.
Andra når döden i livets gatupoesi.




Bunden vers (Rim) av Willy C Faltin
Läst 911 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-10 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willy C Faltin
Willy C Faltin