Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bön till Gud!


En bön

Herre visa min din väg och ge mig kraft att gå den.
Ibland känns det tungt och inte alltid jag förstår men,
jag är trött och jag är trött på att kriga.
Mitt ok det är tungt och jag längtar efter vila.
Jag vill bara komma bort och bli nått någon gång.
Jag ber en bön till dig Fader i form av denna sång.
Jag vet att du hör mig men ofta känns det ensamt.
Mina tårar dom faller och allt känns så lessamt.
Jag trampar fel och sen är jag där i världen igen.
Jag ser mig omkring och vet ej vem som är min vän.
Jag faller och jag faller och jag måste ta mig upp.
Herre jag ber dig! Släck min brinnande törst.




Bunden vers (Rim) av Willy C Faltin
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-28 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willy C Faltin
Willy C Faltin