Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mellanrummet

Syret klyvs på min panna
i stilla stund i tysta rum
vet du att jag når dig där
mellan mina andetag
vilar vi båda

i det mellanrum livet äger
förkroppsligas själar
vi möts under ögonblick
när vårt inre fängslas

kommer viljans kraft
att fylla alla rum 
med en bön om repris
 
hörbart ur ekon
lossnar fästen  
knyter starkare band

starkare än döden. 




Bunden vers av Rosen VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 09:40



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Hörbart ur ekon
lossnar fästen och
knyter starkare band...

starkare än döden. "
Vackert skrivet!!!
2009-05-21

  anits VIP
En mycket vacker och finstämd dikt,
tycker mycket om den
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP