Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systemfel


Någonting måste vara fel!
Varje gång jag försöker tänka
får jag upp följande felmeddelande:

\"Hjärnan har utfört en förbjuden åtgärd
och kommer att avslutas. Kontakta närmaste
Vårdcentral om problemet kvarstår




Fri vers av Mathias
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-09-08 15:38



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Jag tror verkligen inte att du får upp det meddelandet men den stora majoriteten får nog det. I alla fall allt för många i vår värld.
SKITBRA på ren svenska!
2005-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mathias