Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


liksom själva livet

Dina ögon badade i mina drömmar, sargade skal

av frihet


att älska, en tår

som rinner längst gryningen

en kyss av minnen

bara våra sanningar

vältrar sig i lögner


sorger, ensamhet


och andra oanständigheter


saknaden är ohållbar, liksom själva livet...




Fri vers av peter markurth
Läst 222 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-10 19:06



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja saknaden är ohållbar det hållerjag med om. Ohållbara saker har dock en tendens att dröja sig kvar. Som myggbett. Det ger inte upp.
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint etsande och berörande.
Vacker.
2009-03-10

  Tina Q
Hoppsan - jag skulle ju skriva att den HÄR är superjättefin - verkligen superjättefin!!
2009-03-10

  Tina Q
ÅÅHHH... DEN HÄR
2009-03-10

  Lotti
oj skulle vilja säga mina ord ,men det får bli kanon bra......
2009-03-10

  Suzy med punkterna
Vacker som en lögn men känns ren som en sanning;=)
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth