Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... de ord som aldrig kan nås


Vacuumförpackad (haikusvit)

En destination

till ångestmeditation

tysta benzoord

 

känslor och utrryck

för alltid bokstavslösa

stumhetens landskap...

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 544 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-03-10 19:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ångest mellan raderna. tycker särskilt om första haikun. så gripbar i hur det är. Bra!

2014-06-18

  Fånga dagen
Du är duktig med orden verkligen
känner en smärta här med om den laddade ångesten
kram ak
2009-03-12

  Carola Zettergren
Mycket snyggt!!!
2009-03-11

  Hans Christian
Tack skall du ha, gjort en variant, men den kändes inte så bra, så väntar med den. Hoppas du mår hyfsat , hälsar Jörgen
2009-03-10

    Herr Ångest
Förstummande bra!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian