Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Haikusvit 66 - skriven 2009...

En destination

till ångestmeditation

tysta benzoord

känslor och uttryck

för alltid bokstavslösa

stumhetens landskap...

 

MEN:

 

Var finns vansinnet ?

inte nej inte DITT FEL!

du är inte hel...

 

Vansinne och helhet

anpassande och feghet

är det bra med det?

 

Så sitt där med din

själ i vacuum - det är

inte du som är dum...........




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 113 gånger
Publicerad 2009-03-10 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian