Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är jag...det är jag...


MiN KomplexA Roll I SamhäLLEt??

När jag talar om vad jag har för yrke
Kan jag aldrig känna mig stolt
folk tycker jag är konstig
Och måste vara gjord av Smolk

För jag valt att jobba med döden
ett ämne så känsligt så
men vi bär alla våra öden
och alla
skall den vägen gå!

Så var glada för fan
att det finns någon som
jag
som orkar med döden eftersom
den skrämmer er så...

Borde inte mitt yrke vara en stolthet som
vågar se verkligheten var dag
inte kan ni med mening mena att såna som jag
är svag?

för den sida av livet som ni är rädda för
Lugn, lugn mina vänner jag skall ta hand om er
när ni dör.




Fri vers av Transparent Deoderant
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 22:22



Bookmark and Share


  Gangleri
Äh, släng mig i diket.. varför pyssla om ett tomt skal?

Åandra sidan är det väl för att sådana som ni finns, folk blivit rädda för döden då det är dem obekant.. ni har tagit bort döden från vår vardag, och det marknadsför ni!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Transparent Deoderant
Transparent Deoderant