Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågetund från en segelbåt full med karlar! Logik ja, men var finns den hos dem?


Män och deras funderingar

Att VINNA sig själv & /henne


betyder att man


måste ha en väldoftande kofta


vara rynkfri

och kunnna charma kvinnor


eller???




Fri vers av Transparent Deoderant
Läst 383 gånger
Publicerad 2009-04-15 23:23



Bookmark and Share


    baruk
Ja, vi män bör kanske skämmas
över vår onödiga existens,
det är nog fler än jag,
som faktiskt, ibland, skäms..
2009-04-15

    baruk
Intressant, men jag säger precis som David.
2009-04-15

  David Calvert
ingressen, lite väl snäll mot män.

inte bara har dom ingen logik, utan de bör nog
skämmas mest hela dagarna över deras onödiga existens! hehe

hmm, texten var bra för den var svår att helt greppa,
vilket jag inte gör än, ser fram emot en fortsättning/text till.

/David
2009-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Transparent Deoderant
Transparent Deoderant