Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Gubbvisa jag hört"


Alkohol i blodet?











Vad vet jag

Åkte in och skulle operera mig

Då de små jävlarna påpekade för mig


DU SUPER FÖR MYCKET


Hick!!!


Vad säger man då??

Kanske säger man,,,





SSssschhhhååål!?!!





???????????????????????????????????????????????????????????





Fri vers av Transparent Deoderant
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-27 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Transparent Deoderant
Transparent Deoderant