Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåt och Hård



Var det enda jag kunde spela
för att få ditt torftiga förtroende

Blödande och glatt

Var precis vad du uppskattat!

Blöder det ymmnigt när du gått
därifrån
lyfter det din sorgliga art till skyarna.




Fri vers av Transparent Deoderant
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-03 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Transparent Deoderant
Transparent Deoderant