Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden

Jag stod mitt i Coliseums mörker när jag hörde ditt skrik

Jag tände lampan men jag var döv för ditt lidande

Jag såg bara dina ögon och dom log

Roms riddare kommer

Dom skonar ingen som har hört deras steg

Dom har rivit judarnas mur och dom kommer att riva din

Du kan inte göra något vackert av dessa ruiner

Du borde kyssa din familj nu

Och be en bön för alla dina vackra lögner

Istället håller du min hand medan vi delar det enda vi har gemensamt

Tystnaden




Fri vers av SandraD
Läst 247 gånger
Publicerad 2009-03-10 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SandraD