Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min kärlek till solen, den är stark.


Mitt solsken

Du ser på mig
med klara ögon
Omsluter
hela min existens
jag känner mig varm i alla muskler
och du får mig att le
Du smeker mig
rör vid mig
varmt
som bara du kan
omfamnar mig i dina trygga armar
som jag saknat dig
längtat, längtat, längtat
väntat
äntligen är du här
mitt solsken




Fri vers av Karin E
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-11 17:00



Bookmark and Share


  a h de v
byter ut mitt solsken till min hårdhudade riddarinna som ska rädda mig från tristessens vanskliga handgrepp och lever mig in i dikten som ett barn lever sig in i sagorna. fin på något sätt.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E