Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville inte ha mig (för att jag var en poet)

 

Jag kramade

alltid

Pennan

hårt i sömnen

 

sov med

Giftiga tankar

 

fångade

runt min huvudgärd...

 

Smekte bort

din andedräkt

 

till ljuvaste Mörker

 

Drog in

 

Ditt

hopp

 

om en

Vanlig morgon...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 21:30



Bookmark and Share


  Roula O
fint skrivet!
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP