Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss av sanning


ska ta dig nu

Din doft regnar i mitt hjärta, syner utav saknad, bortom mina tankar, kysser alla normer, farväl, tiden rymmer mina känslor, saknar dina blommor, sjunger du mina sånger, bedövar du min själ, är jag sanningen, vill du dela ditt liv med mitt helvete, jag avser ta dig nu...




Fri vers av peter markurth
Läst 217 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-11 23:09



Bookmark and Share


  jordgubben
Jag tycker titeln var perfekt. Den är lite läskig texten, och uttrycksfull och intressant!!
2009-03-12

  Epione VIP
Mycket stark detta.
Tycker om.
2009-03-12

  En strimma av guld
Återigen en ljus fin dikt till Din Älskade, detta ger näring och kärlek när du skriver så fint och glädjefullt.

"vill du dela ditt liv med mitt helvete, jag avser ta dig nu..."
2009-03-12

  Tina Q
"vill du dela ditt liv med mitt helvete, jag avser ta dig nu..."
Gillar!
2009-03-12

    Silver_fall
gillar denna. bra skrivet :)
2009-03-12

  "Dempa"
Avspeglar en mörk passion med hoppfulla toner.
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth