Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då man vet att man håller sig kvar

Då man tror att man lever för dagen, för framtiden
upptäcker man plötsligt att man håller fast vid det förflutna,
tecken visar sig i stunder som när man hittar tröjan som inte passat på flera år




Fri vers av Frigate
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frigate