Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ena halvan trasig

Att se det fina, det positiva och hålla fast vid det är viktigt
Men ska vi hålla fast vid det hela då den andra halvan är trasig?
För stunden känns det kanske bra men tiden stannar inte nu

Kastar du bara den trasiga strumpan kommer du senare förbryllad hitta en ensam strumpa i din tvätt




Fri vers av Frigate
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frigate