Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla sig fast

Varför envisas vi med att behålla strumpbyxorna som remsats upp?
Varför tror vi alla påsar kommer att komma till användning mer än en gång? Varför kastar vi inte sockarna där det finns hål så att tårna kan titta ut?
Varför håller vi oss fast och varför släpper vi så sällan taget




Fri vers av Frigate
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frigate