Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


älskar vi..

Nu brakar dina andetag

samman, ändlös gryning

förtvinat hat, lövens poesi ger vingar


dina ögon ser kärleken



tydligt om du tittar på mig


kom till mig inatt, så älskar vi


bortom döden...






Fri vers av peter markurth
Läst 240 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-11 23:28



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Gillar ditt sätt att formulera dig...du skriver med sån känsla, ja det är riktigt berörande. Poetiskt vackert avslut:-)
2009-03-12

  Alexander Gustafsson
Den här tilltalade mig bara helt enkelt, snygg, mörk och fin.
2009-03-12

  Tina Q
"kom till mig inatt, så älskar vi


bortom döden..."

Poetiskt avslut på poetisk dikt - gillar!
2009-03-12

  Night Soul Woman
P O E S I!
*applåder*
2009-03-12

  Emilia Berg
Gillar din dikt " kom till mig inatt, så älskar vi bortom döden..."
Mycket bra/ EB
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth