Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


såg kärleken

Såg kärleken blöda i dina sår, mina läppar mötte din saknad, jag kysste vår smärta, drack vårt blod, kastade döden åt helvete, tog dig, tillsammans vandrade vi bort i dimman,


för att aldrig återvända...




Fri vers av peter markurth
Läst 393 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-12 00:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Vackra toner
2009-03-12

  Alexander Gustafsson
Det var en vandring i mitt tycke! Nice!
2009-03-12

  Epione VIP
Lite Romeo och Julia här.
Tycker om styrkan och tonen i denna dikt.
Den berör helt klart.
2009-03-12

  En strimma av guld
Tro, hopp och kärlek. ;-)
2009-03-12

  Syrsan
Precis som ett filmslut.. du målar bilder!
2009-03-12

  Tina Q
Vackert!

Som slutscenen i någon romantisk film :)
2009-03-12

  Night Soul Woman
:) Vackert skrivet*applåd*och godnatt:)
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth