Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


väntan

Jag kysste din undran medan du sov, nu flyger själen, kärleken är en mild bris i mina tankar, sorgset tittar jag på din sovande gestalt, vanmakten segrade, sanningar uppdagades i gryningen, jag kysste dig adjö och satte mig att vänta...




Fri vers av peter markurth
Läst 279 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2009-03-12 11:03



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ibland finns inget annat att göra.
2009-03-12

  LassO
lovely
2009-03-12

  lodjuret/seglare VIP
rä rä rä rä rä rätt upp i krösset
2009-03-12

  Gisela Nordell
verkligen fin känsla i denna text
Bravo!
2009-03-12

    Tea Alex
Jag kysste din undran medan du sov, nu flyger själen


:)
Underbart!
2009-03-12

  Jonathan Fryxelius
Mycket egen tolkning, men du satte absolut igång tankarna... Intressant!
2009-03-12

  Yrre VIP
Vanmäktigt och livsupphöjande väntande rader.
2009-03-12

  jardan
Vackra rader med ett öppet slut
2009-03-12

  Maria Natasja
Bra skrivet!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth