Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


kysser döden

Insvept i en dimma färdas mina ögon evigt undrande genom livet, dina andetag gav en längtan efter syner utav evig saknad, bortom det abstrakta döljer du tiden, bortom dina sanningar ligger min hjärna och ruttnar i sin grav, maskarna krälar, du kysser döden älskade...




Fri vers av peter markurth
Läst 246 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-12 11:47



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Delar tanken, delar den eviga känslan...
Sonja
2009-03-12

  Suzy med punkterna
Slutet som alltid mycket bra
2009-03-12

  Alexander Gustafsson
haha...jag fel citerade din text, min hjärna skall det ju vara...bu...till mig!
2009-03-12

  Alexander Gustafsson
"bortom dina sanningar ligger hjärnan och ruttnar i sin grav, maskarna krälar, du kysser döden"

nog för att man skall bli religiös! Tack Peter..
2009-03-12

    Ken Cassel
Hej Peter
Hur många alster kan du skicka in på en dag?
Själv kan jag bara skicka in tio per dygn
I vilket fall som helst tycker jag att du är duktig och en flitig poet
All heders till dig

Mvh
:)
2009-03-12

  Epione VIP
WOW SÅ HÄFTIG BESKRIVEN KÄNSLA.
MAN RYSER AV BÅDE AVSMAK OCH VÄLBEHAG.
Tycker om denna men som jag sagt tidigare så har jag svårt för kommatecken.
Säkert har du en tanke bakom det.
Applåder och fotstamp
2009-03-12

    Tea Alex
Uuuuoooäää äcklig bild jag fick upp. Talande, obehagligt och vackert samtidigt.
Bra skrivet!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth