Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i rummet utan tak

i rummet utan tak
sitter de fattiga kring bordet
de delar sina brister sinsemellan
ger ut sina blödande oblater
tar, äter och mättas

in kliver Mannen
tydligt en Man, hans potens
gör sig påmind
hans vita överhöghet är
vad han har att bjuda på

och samtalet tystnar
han föreläser en halvtimme
om Inkarnationen och tar
sedan för sig

sedan den dagen
har ingen blickat upp




Fri vers av Marta
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-12 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta