Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du såg att jag var blind

jag minns en natt när du var fast hos mig
jag svarade på dina frågor om Livet och du hörde
hur sanningar blev lögn i mina händer

orden var allt jag hade
deras mening var avlägsen
jag mumlade om klarsynthet
du såg att jag var blind




Fri vers av Marta
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-12 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta