Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes svar är en tystnad

jag beträder åter den mark
som jag skilt mig ifrån
hon är fortfarande sårad
hon kommer alltid att vara

jag ber henne att ta mig tillbaka
att ge mig den plats jag valde bort
hennes indignerade suckar upphör inte
hennes svar är en tystnad

så jag stannar
gråtande vid hennes fötter till sista timmen
du är mitt hem, mitt enda
du är min stad, öppna dig




Fri vers av Marta
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-12 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta