Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad menas???


söker

Söker din hand i mörkret, borta, finner den ej

du sade du älskade mig förevigt, letar

i en tystnad efter dina andetag, blödande flyter

tankarna fritt, genom sanningen


trött, ser bara skuggor nu, vet inget

försvinner åter


in i lögner

skapade av mig...












Fri vers av peter markurth
Läst 185 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-12 23:17



Bookmark and Share


  Fredric
Ett skönt dukat tekalas, med smaker av sökande mörka tankar. Som du alltid målar på dukar av svärta - vackra gränsland, som får mig att njuta rysningsfullt. Kör en spellcheck dock...
2009-03-12

    ej medlem längre
"försvinner åter


in i lögner

skapade av mig..."

Strålande!!
2009-03-12

    EeB
det tråkiga med sina egna lögner är att man alltid vet att det är falska. Vore det inte mycket bättre att tro på någon annans lögn, då skulle hoppet alltid finnas där.
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth