Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


målningen

Solen blixtrar över mina penseldrag, då jag målar din kärlek i olja

på en använd duk, en galeskapens dag som denna


kom hit och lägg dig brevid, dela mina tankar, föd mitt barn, kyss mina sanningar, älska nyanserna i mitt vara, samt djupet i min själ

vill du dela allt med mig som du sade? du ska få en kyss


samt en ampull fentanyl, vi delar den, finns rena nålar


sedan älskar vi båda döden och håller om


varandras tankar, jag är snart fri


vi lägger oss i sängen och

betraktar varandras

själar, klarsyn

kärlek

värme

vi

2





Fri vers av peter markurth
Läst 194 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-12 23:31



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En dikt som etsar fylld av pensel kärlek och livet.
2009-03-13

  Suzy med punkterna
Suberbt
2009-03-13

  m.ricknell
..allt som kan få mig längta efter att plocka upp penseln mitt i något som kan ses som en kreativ svacka måste vara väldigt bra ...
2009-03-13

    ej medlem längre
"Solen blixtrar över mina penseldrag, då jag målar din kärlek i olja

på en använd duk, en galeskapens dag som denna"

Saxar ut dessa rader eftersom jag tycker speciellt mycket om dem!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth