Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


i mitt hjärta

Din kärlek flyter genom tiden, droppar genom eoner

utav lögner, variga sår, poetens helvete

är synens skärpa, vetskapen, sanningar

närmar sig, dina öron, kyssar, dödens lågmälda poesi bor redan

i mitt hjärta


stanken

tär...




Fri vers av peter markurth
Läst 235 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-13 11:41



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ja visst tär den, den vidriga stanken.
2009-03-13

  Vinkelns
"poetens helvete är synens skärpa" grymt sant. Gillar också att texten framhäver likgiltigheten starakare än lidelsen. Och nog fan tär det.
2009-03-13

  Miss Mod
Den stanken kunde man gott klara sig utan! Men den finns ändå.
2009-03-13

    Tea Alex
Spännande! Ska det stå låmälda eller lågmälda? Vad betyder eoner? Många frågor.
Poetens helvete. Ja. Så var det.
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth