Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss


skuggspel..

Tiden utvisar , kärlekens tyngd,

älskar dig, kysser ofta dina ord av saknad

tårar blänker på kinder utav fruktan

du ville ha min saknad


vilar ut i din skönhet


denna vinternatt

långt borta

vakar du

i natten

kysser

mina

skuggor


eviga

är

vi




Fri vers av peter markurth
Läst 171 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-14 00:51



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Åtetigen blir jag väldigt tagen.............. Mycket vacker
2009-03-14

  m.ricknell
skönhet.. nu igen
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth