Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Träder in i livet


Lövet i vinden




När jag var ung
var jag

lövet i vinden

nu är jag
trädet med alla löven




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 530 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-14 05:47



Bookmark and Share


  Aenima
jag är spindelväven mellan löven...
2009-03-17

  Blåbäret
hela vägen från ingress till slutet - jag njuter läsningen
känner växtkraften
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris