Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


V-2- DÅ MAN MINST ANAR SANNINGAR STÅR DE DÄR.

Blodröd himmel över våran fruktan, sirener i fjärran skriker ut

allmängiltig ångest, spyr gas, väntar

naggar själar i perforier, utan nåd,

känner vi vår vanmakt, saknad

slakten utav får, resonansen utav storhet

till toner av de dövas poesi skrämmer

kärleken, gömmer


tankens skönhet i din själ, ruset skriker oavbrutet

efter mer raketer

v-2...




Fri vers av peter markurth
Läst 223 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-14 08:07



Bookmark and Share


  Njord
Fria associationer, gillar hur de slingra sig från rad till rad. Kan läsas som oundviklig utplåning.
Helt ok!
2009-03-14

  En strimma av guld
Tycker om denna och framförallt uttrycket.

"tankens skönhet i din själ"
2009-03-14

  Suzy med punkterna
Då man minst anar ja.
2009-03-14

    Tea Alex
Fin! Innehållsrik!
Vad betyder v2?
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth