Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




En vän

och du kära vän
orkar vågar inte

svara på sms mail
eller i telefon

men...det händer
en gång per år

då gråter du i telefon
av tacksamhet över
alla min sms o mail...

du fortsätter att droga
ner dig
försöker sova bort ditt liv

men om jag får höra från dina
anhöriga att du avslutat
detta liv kommer jag att
förstå
men sakna dig mycket
ändå...






Övriga genrer av Hans Christian
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-16 09:29



Bookmark and Share


    Shariq
Väldigt smärtsamt. Hoppas att det är bättre nu.
2010-06-24

  Carola Zettergren
Aj...smärtsamt...
2009-03-16

  -Ulla Tilemo- VIP
Den här dikten gör ont i mitt innersta! Den säger mycket om den vän som har tålamod att vara vän för evigt! Applåd
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian