Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag utgick som segrare !!! Jag är fri


”Jag segrade dig”

Du slog mig.

Och,

Förolämpade mig.

Du,

Skrattade när du såg mig fälla tårar.


Du utnyttjade min svårighet utan att ens bryr dig om mig.

Men du kunde inte besegrad mig.



Jag utgick som segrare tillslut!




Övriga genrer av CJ
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-14 21:14



Bookmark and Share


  xAnGeLx
Den förtryckta vinner alltid, den slagne är den siste som står!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ