Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han krullar ihop sig nedanför mina fötter



"Gör du det," säger jag helt kallsinnigt.
"Åma dig och kråma dig och gör dig till.
Det ska mycket mer till för att jag ska
ta dig till "nåder" igen."

Och jag vänder mig om med ett sataniskt
leende, väl medveten om att nu är det
JAG som har trumfkortet på hand.

Vilket naturligtvis är en villfarelse för jag
hinner knappt ta ett steg förrän han
hänger sig fast med tänderna i min häl
och de vassa klorna djupt inkörda i mitt kött.

Han tänker inte släppa ut mig ur badrummet.
Han tänker tvinga sin vilja igenom.
Som vanligt.
Han vill bli fjäskad för. Kammad och borstad.

Och som om inte det räckte...han knycker
min säng också! Får vara tacksam om jag
får plats överhuvudtaget...





Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-14 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP