Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns olika sätt när man vill att vänskap ska upphöra


Hur blir man av med en vän

 

närhet

är svårt för många

kanske har man

avslöjat för mycket

om sig själv

 

eller har

helt enkelt

tröttnat

på sin vän

eller käraste/käresta

 

det finns

alla möjliga varianter

för den som inte

har modet att

vara ärlig

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-15 09:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, "ärlighet varar längst" heter det ju.
Applåd!
2009-03-15

  Michaela Dutius
jag tror att sann vänskap aldrig upphör....den kan ta paus av olika skäl...men finns kvar
vackert har du poetat!
2009-03-15

    sunnanvind
bra funderat!:)
2009-03-15

  glittertindra
jo, det gör ju det... varianterna är många... oerhört många..
2009-03-15

  Øivind Armand Halvorsen
Å være ærlig mot seg selv er nok vesentlig i en slik sammenheng.
2009-03-15

    deb8
Skrattar lite här för din text är ganska träffande.Vänner kan vara svåra att bli av med...mina har oftast kommit tillbaka både trots ärliga och oärliga metoder...Fastnar på meningen

"kanske har man

avslöjat för mycket

om sig själv"


som är intresssant och får mig att fundera.
2009-03-15

  Eva Langrath VIP
Tack för att du skriver om detta så svåra.

Eva
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP