Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pretantiöst.


Namnlös

Aska under mina fötter,
jag brände det. Mitt misslyckande.
Men det klibbar sig fast. Fortfarande varm av glöden.
Jag är bränd?
bara svedd i kanterna?
Nu kommer de, de förlösande.
Tårarna, mina tårar. Mina värdefulla tårar.
Men nej. Bara det frusna.
Jag fryser, var är ni?
Kallt.
Ekar i mitt huvud.
Låt mig bara få somna, glömma, rymma, försvínna. Hitta tröst.
i mina tårar?
Tröst. Omöjligt. finns inte.
Askan når upp till mina anklar. Slukar mig sakta.




Fri vers av Vonca
Läst 406 gånger
Publicerad 2005-09-09 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vonca