Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot lördagsnattens ljud

jag förföljs
av mig i era drömmar
hur nära går gränsen
mellan er vackra lögn
och min karga sanning?

jag krymper inför min makt
att tilltala, ber inte
om ert gensvar längre
bara låt mig vara
oskyldig som här, sovandes
mot lördagsnattens ljud




Fri vers av Marta
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta