Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhet

var är du
ensamhet
som jag försöker dela livet med
du är så tom
som en slukande spegel
jag finns snart så mycket
att jag inte finns




Fri vers av Marta
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 18:40



Bookmark and Share


  greajt
ensamheten är alldeles för tom
2009-03-16

  Jastproject
Spännade, jag kände när jag läste dina rader att i det ensamma som förstås
kan kännas trångt och som du uttrycker det blir så stort...jag finns snart så mycket
att jag inte finns...såg jag möjligheten att i det stora sätta upp tavlor. Bilder som betyder något och vill beröra. Och låt spegeln vara kvar, de behövs för att ta sig fram.

Hälsningar Janne
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta