Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsatser


Du vet att jag är mjuk
inom rimliga gränser
då jag behöver vara det

Min styrka ligger i kraften för omvandling
ur det som gör mig ledsen eller glad
utifrån mörkrets inbrott på ljuset

De gånger jag är svag i mina ord
är jag desto starkare
i mitt agerande

Jag håller avstånd till kalla murar
men visst kan det kännas skönt med lite kyla
då hettan lägger sig på min själ

Jag väger motsatser i vågskålar
och lägger dem i min ödmjukhet
då känns inget
för tungt att bära




Fri vers av Rosen VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-18 08:47



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En innerligt text som når hjärteroten på den som läser den

"Jag väger motsatser i vågskålar
och lägger dem i min ödmjukhet
då känns inget
för tungt att bära"

Där var det som jag läste en text av någon som har fått en gåva att förvalta i att vara, när jag läser ovanstående
2009-03-20

  anits VIP
Så vackert skrivit,och tänkvärt
läste flera gånger, för att kunna
ta in allt
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP