Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss...


Kom hit..

Du kom, ska tala med dig, vill ha dig, din kärlek, nu du har fan inget att säga till om, sticker kuken i din själ, du älskar ju dårskapen vi skapat, kysser dörrmattan, räknar med vinsten, jag putsar våra skor och ler mot döden...




Fri vers av peter markurth
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-15 21:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Behöver nog läsa fler gånger innan jag kommenterar.
2009-03-16

    Tea Alex
Jag håller med tidigare kommentator. Fint och intensivt.
2009-03-15

    Nattviol
en vanlig dialog på krogen...

låter som en
vansinnig passion
som mycket väl kan sluta
med döden...
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth