Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


senryu 10

                                  ibland vågar han

                               inte starta upp datorn

                                 ...ögon av farväl...




Bunden vers (Haiku) av Hans Christian
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-15 21:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!!
2009-03-15

  Mr Lindemann VIP
I en värld av stängda datorer får plötsligt så drömmarna plats att verka
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian