Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skiss... av min flicka.. hon är sötast..finast etc av alla..


min flicka..bara min, förevigt...

Jag ska fan ta dig genast, hårt, lägga din fria vilja i mitt hjärta, äta upp dina tankar till middag, kyssa dina andetag, smeka dina drömmar sanna samt göra våra själar lyckliga i evigheten, du är min flicka...




Fri vers av peter markurth
Läst 262 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-15 21:58



Bookmark and Share


    Affekt
Så kan man älska...
Bra skrivet
2009-03-16

  tom boreland
utan pardon
2009-03-16

  Suzy med punkterna
Hårt formulerat men tanken lyser kärlek
2009-03-16

  Alva Blästa
Intensiv, lite läskig och välformulerad. Bra poetat!
2009-03-16

    Tea Alex
:)
Fint!
2009-03-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att göra upp en lista på vad man kan ha sådana till
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth