Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom på mig själv, med denna vackra tanke, när jag tappat en av mina vantar på stan


Uppskattande mattematik

Tänk på att
en vante
är 100% bättre
än ingen vante
inte 50% sämre
än två vantar
Underskatta aldrig
vad du har
Uppskatta
vad du har
istället




Fri vers av Karin E
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-15 22:05



Bookmark and Share


  Tina Q
Smart! Bättre att se ett halvfullt glas, än ett halvtomt!
Gillar denna! (Har också skrivit om en vante...)
2009-03-17

  jordgubben
Stämmer:)
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E