Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Denna gråa dag, sitter jag och gråter.
Tar emot en massa slag, och ingen jag för det förlåter.

Kanske var det mitt fel, för att det blev så här. När vi av hjärtat tog varsin fel, fastän jag hade dig så kär.

Du var som solen på dagen, och som månen på natten. Du var den som tröstade när man blivit slagen, och du var len som katten.

Jag skulle älska dig så gränslöst, om du lät mig komma in. Jag skulle älska dig så sanslöst, om du bara ville vara min.




Fri vers av Isak W
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-15 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak W